• Rauta-maatalous puh. 06 - 863 2286
  • Elintarvike puh. 06 - 863 2103

Yrityksestä

 

 

 

- Kaupankäyntiä kolmen sukupolven kokemuksella -

 

Perhon Talouskauppa on perinteikäs, sympaattinen ja itsenäinen kauppaliike. Meillä on kaksi myymälää Keski-Pohjanmaalla Möttösessä: rauta-maatalouskauppa ja ruokakauppa.

 

Toimimme samalla paikalla, jolle isoisämme Vilho Lampela perusti kaupan jo vuonna 1931. Kuten jo tuolloin, palvelemme laajan valikoiman kyläkauppana, josta löydät kaiken tarpeellisen ja lisäksi paljon muuta yllättävää ja mukavaa!

<p>356</p>

 

Rauta-maatalouskaupan viimeisimmät tarjoukset löydät täältä!

 

Kuvittele tavallinen arkipäivä pienine ongelmineen: Aamukahvia ei saatu keittimen sammuttua. Porrasharjasta oli varsi poikki. Tietokonehiiri lakkasi toimimasta. Polkupyörän rengas oli puhjennut.

Auton tuulilasin pesuneste oli lopussa. Työkengät alkoivat olla jo loppusuoralla. Pesukone alkoi reistailla. Vasara oli hukassa ja naulat lopussa.

 

Käynti Talouskaupassa ja kaikki nuo ongelmat on ratkaistu!

<p>356</p>

Olemme kehittäneet rautakauppaamme pitkäjännitteisesti ajan hengen mukaan. Kun teet kotiin tai yritykseen erilaisten tarvikkeiden hankintapäätöksiä, osaava ja palvelualtis henkilökuntamme on apunasi päätösten teossa. Laajentuneen valikoimamme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä paremmin. Varastotilaa on lisätty 650 m2 paremman palvelun takaamiseksi. Pyrkimyksemme on, että - nyt ja tulevaisuudessa - olemme valmiita vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin rakentamiseen, maatalouteen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvissä asioissa.

Ruokakaupassa pääset vanhan ajan kyläkaupan tunnelmaan. Brändien ja ketjukonseptien puristuksessa olemme onnistuneet säilyttämään omaleimaisuutemme. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme erilaisen ja lämpimän ostoskokemuksen.

 

Meiltä löydät ruokatavaroiden ja kodin taloustavaroiden lisäksi paljon muuta: vaatteita, kodin tekstiilejä, mattoja, vahakankaita ja jalkineita - kumisaappaita unohtamatta! Hyllymme notkuvat lahjatavaroita ja sisustustuotteita - tule tutustumaan! Perheen pienimpiä ilahdutamme isolla valikoimalla leluja sekä paperi- ja askartelutavaroita.

 

Löydät meiltä myös postin palvelut!

 

Asiakkaanamme sinulla on valta käsissäsi - kerro meille toiveita, mitä muuta haluaisit löytää valikoimastamme! Kerro ideasi meille kaupassa tai anna palautetta.

<p>354</p>
<p>354</p>

Huutokauppaa ennen huutokauppakeisareita!