• Rauta-maatalous puh. 06 - 863 2286
  • Elintarvike puh. 06 - 863 2103

Viihde-elektroniikka > _Toivelahjat Rautapuoli > Veho ZB-5 johdottomat stereokuulokkeet

http://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/11/vehozb5.jpg

Veho ZB-5 johdottomat stereokuulokkeet

79.00 €

EAN:

Varastokoodi:

Tuotekuvia:

little-header-itemhttp://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/11/vehozb5.jpg

Tuotekuvaus:

Veho ZB-5 johdottomat Bluetooth-stereokuulokkeet

Stereokuulokkeet ovat erittäin kevyet ja pehmeät, ja niitä voi käyttää pitkiäkin aikoja ilman, että kuulokkeet alkaisivat painaa tai tuntua epämukavilta. Kuulokkeet ovat taitettavat, joten ne mahtuvat pieneen tilaan ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Stereokuulokkeissa on erinomainen äänenlaatu ja ne ovat ihanteelliset esimerkiksi työmatkoille, elokuvien katseluun tai kuntosalille.

Sisäänrakennetun mikrofonin ja säätimen avulla puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen on helppoa. Kuulokkeet pystyvät toistamaan musiikkia jopa 17 tuntia yhdellä latauksella! Kuulokkeet ovat yhteensopivat kaikkien Bluetooth-laitteiden kanssa. Mukana AUX-kaapeli, jonka avulla kuulokkeet toimivat tavallisten kuulokkeiden tapaan akun loppuessa.

Ominaisuudet:

– paino: 150 grammaa
– kokoontaittuva rakenne
– sisäänrakennettu mikrofoni ja kaukosäädin, joiden avulla voit helposti soittaa ja vastaanottaa puheluita tai muuttaa äänenvoimakkuutta
– yhteensopiva kaikkien 3,5 mm:n AUX-sisääntulolla varustettujen laitteiden kanssa (esimerkiksi älypuhelimet, tabletit ja MP3-soittimet)