• Rauta-maatalous puh. 06 - 863 2286
  • Elintarvike puh. 06 - 863 2103

Potkukelkat > Potkukelkka Kuura 6 Perinteinen

http://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/01/kuura_perint3.jpg

Potkukelkka Kuura 6 Perinteinen

109.00 €

EAN:

Varastokoodi:

Tuotekuvia:

little-header-itemhttp://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/01/kuura_perint3.jpg

Tuotekuvaus:

Kuura-potkukelkat ovat perinteisiä kiinteitä potkukelkkoja. Ne ovat tukevia ja jämäköitä.

 

Kuura Perinteinen nro 6 on potkukelkka, jonka korkeus on 86 cm, jalasten leveys 42 cm ja kelkan pituus 201 cm. Kuura Perinteinen nro 6 sopii parhaiten yli 170 cm pituiselle kuskille.

 

Perinteisiä Kuura-potkukelkkoja löytyy neljää eri kokoa. Kelkan kasvaessa kasvaa myös jalasten leveys ja pituus. Väreinä ova punainen, sininen ja lakattu puu. Kuura 1 saatavilla myös vadelman värisenä.

 

Jalkatuet mukana

Kuura-kelkkoihin kuuluu vakiovarusteena jalasten päälle asetettavat jalkatuet. Liukuesteillä varustetut jalkatuet helpottavat jalaksen päällä seisomista ja estävät jalan lipsumisen potkimisen aikana. Kuura-jalkatukia on saatavana punaisina ja harmaina.

Turvallisuus

Kuura-potkukelkat on varustettu 3 heijastimella ja turvaviirillä, jotka lisäävät näkyvyyttäsi liikenteessä ja tekevät matkanteostasi turvallisen. Potkukelkoissa on heijastimet myös kelkan takapuolella.

Erikseen saatavat lisävarusteet:

Liukujalakset

Jalasten alle kiinnitettävät muoviset Kuura-liukujalakset tuovat mukavuutta ja turvallisuutta kelkkailuun. Liukujalakset antavat kelkallesi lisää kantavuutta niin runsaslumisilla teillä kuin keväisillä jäillä. Lisäksi ne helpottavat liikkumista hiekoitetuilla teillä estäen yllättävät äkkipysähdykset.