• Rauta-maatalous puh. 06 - 863 2286
  • Elintarvike puh. 06 - 863 2103

Potkukelkat > Kuuraklick 5 taittuva potkukelkka

http://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/01/kuuraklick_sininen.jpg

Kuuraklick 5 taittuva potkukelkka

109.00 €

EAN:

Varastokoodi:

Tuotekuvia:

little-header-itemhttp://perhontalouskauppa.fi/wp-content/uploads/2019/01/kuuraklick_sininen.jpg

Tuotekuvaus:

KuuraKlick-taittokelkka on kehitetty helpottamaan kelkan kuljetusta ja säilyttämistä. Se on helppo taittaa kokoon ja hetkessä valmis talvisille taipaleille. KuuraKlick-potkukelkka muuntuu kuljetusasennosta käyttövalmiiksi hetkessä. Potkukelkan kahvasta nostettaessa penkki ohjautuu paikoilleen ja lukkojen kiinnityksen jälkeen potkukelkka on valmis käytettäväksi.

 

KuuraKlick-kelkan taittomekanismin ansiosta se on aivan yhtä jämäkkä kuin perinteinen potkukelkkamme.

 

Kuuraklick nro 5 on potkukelkka, jonka korkeus on 79 cm, jalasten leveys 39 cm ja kelkan pituus 201 cm. Kuura nro 5 sopii parhaiten 140 - 170 cm pituiselle kuskille. Tule testaamaan!

 

Jalkatuet mukana

Kuura-kelkkoihin kuuluu vakiovarusteena jalasten päälle asetettavat jalkatuet. Liukuesteillä varustetut jalkatuet helpottavat jalaksen päällä seisomista ja estävät jalan lipsumisen potkimisen aikana. Kuura-jalkatukia on saatavana punaisina ja harmaina.

Turvallisuus

Kuura-potkukelkat on varustettu 3 heijastimella ja turvaviirillä, jotka lisäävät näkyvyyttäsi liikenteessä ja tekevät matkanteostasi turvallisen. Potkukelkoissa on heijastimet myös kelkan takapuolella.

Erikseen saatavat lisävarusteet:

Liukujalakset

Jalasten alle kiinnitettävät muoviset Kuura-liukujalakset tuovat mukavuutta ja turvallisuutta kelkkailuun. Liukujalakset antavat kelkallesi lisää kantavuutta niin runsaslumisilla teillä kuin keväisillä jäillä. Lisäksi ne helpottavat liikkumista hiekoitetuilla teillä estäen yllättävät äkkipysähdykset.